Σωτήρης

Η Future Hotels είναι ένα παγκόσμιο soft brand το οποίο συγκεντρώνει τα καλύτερα ξενοδοχεία και τους καλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες, τεχνολόγους και ερευνητές με αποστολή να μεταμορφώσουν τα ανεξάρτητα ξενοδοχεία σε πυρήνες αειφορίας και καινοτομίας.

Με συνεργάτες σε 3 ηπείρους και 11 χώρες, η Future Hotels μπορεί να ξεκλειδώσει το πραγματικό δυναμικό των ξενοδοχείων μελών μέσα από εργαλειοθήκες αειφορίας και καινοτομίας, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε μέχρι και 13.1x ROI, αύξηση απευθείας κρατήσεων κατά 45% και ένα πλήρως κλιματικά θετικό αποτύπωμα. Επιπροσθέτως, συμμετοχή στο brand σημαίνει και πρόσβαση σε τεχνολογίες αιχμής της Βιομηχανίας 4.0· η χρήση τεχνητής νοημοσύνης στις λειτουργίες του ξενοδοχείου όπως επίσης και του διαδικτύου των πραγμάτων και των μεγάλων δεδομένων βρίσκεται στο επίκεντρο των πρωτοποριακών υπηρεσιών προς τα ξενοδοχεία.

Η Future Hotels έχει την πιο φιλόδοξη και πλήρη πολιτική αειφορίας στον ξενοδοχειακό κλάδο, έχοντας δεσμευτεί σε θετικό ισοζύγιο άνθρακα μέχρι το 2025 και έχοντας στόχο να φυτεύσει 500,000 δέντρα μέχρι το 2025 σε πιστοποιημένες αναδασώσεις στην Μαδαγασκάρη, στηρίζοντας εμπράκτως ένα από τα πιο σημαντικά οικοσυστήματα και δίνοντας ευκαιρίες στην τοπική κοινωνία. Επίσης 1% όλων των εσόδων της εταιρείας δωρίζονται σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που καταπολεμούν την φτώχεια και την ανισότητα.

Το μέλλον των ξενοδοχείων είναι περισσότερες εμπειρίες, τεχνολογία αιχμής και αειφορία με παγκόσμιο αντίκτυπο. Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα γίνονται για πρώτη φορά εφικτά μέσα από τις οικονομίες κλίμακας που μπορεί να προσφέρει το παγκόσμιο δίκτυο της Future Hotels στα ανεξάρτητα ξενοδοχεία.

Η νεοφυής εταιρεία έχει λάβει δάνειο από το European Investment Fund μέσα από το πρόγραμμα Eurobank Easi-AFI.

first-cold-brewdimitra-gaitaneri